Асеновград, „ул. Станимака” №22
Пловдив, „ул. Хаджи Поп Тилев” №1

Жилищно строителство

За нас ще бъде чест да изградим Вашия нов дом. Ако имате план за него, свържете се с нас на посочените контакти. Ние ще съставим подробна количествена сметка на всички СМР и ще получите коректна стойност. Разполагаме със знание и опит, както за изграждане на грубият строеж, така и при довършителните работи.

Контакти

Промишлено строителство

Дружеството изпълнява и строителство на халета, административни сгради и специални съоръжения. За част от видовете СМР ползваме подизпълнители - наши дългогодишни партньори, които са специализирани в конкретна дейност.

Опитът ни доказа, че това е най-добрият начин да постигнем конкурентна цена и едновременно качествено изпълнение

Контакти

Ремонти

През годините специализирахме в изпълнението на покривни работи и грешките, които допуснахме ни превърнаха в едни от най-опитните на пазара. Вече можем да твърдим, че сме професионалисти в тази толкова важна за всяка сграда материя - ПОКРИВА.

Ние сме готови да изградим всеки вид покрив и да Ви осигурим пълна гаранция. Разполагаме със специализиран магазин за покривни материали

Контакти

Ако все още нямате изготвен проект за Вашите инвестиционни намерения, проектантският ни колектив е на Ваше разположение. Натрупаният опит в строителството, познанията ни за детайлите при използването на отделните материали, както и тяхната стойност, ни помагат да създаваме смислени, изпълними и ефективни проекти.

Елате в нашия офис да творим заедно.

Контакти